Vetle Ruud Bråten og Gerd Yttervik, IL Express til topps i helgens Mjøs pre-O

Vetle Ruud Bråten og Gerd Yttervik, IL Express til topps i helgens Mjøs pre-O

Med kun 1 feil på 44 oppgaver og kun 16 sekunder i sammenlagt tid på 6 oppgaver, viste Vetle Ruud Bråten, Raumar Orientering presisjonsorientering i ypperste klasse under årets Mjøs pre-O som gikk over 2 dager.

Men det var flere som viste topp klasse, svenskene Michael Johansson, Vänersborgs SK, årets Europamester i Paralympic klasse og Erik Lundkvist, HJSD Vansbro OK som fulgte på de neste plassene hadde begge kun 1 feil over de 2 dagene, men var langt etter i tid på tidspostene med hhv. 44 sekunder og 85 sekunder (60 sekunder lagt til for 1 feil svar).

3 utøvere hadde kun 2 feil sammenlagt. Det var svenske Erik Stålnacke, IFK Göteborg på 4. plass med 25 sekunder på tidspostene, Widar Taxth Løland, IL Express på 5. plass med 46 sekunder og Lars Jakob Waaler, som vant søndagens konkurranse, på 6. plass med 86 sekunder (60 sekunder lagt til for 1 feil svar).

A-klassen ble vunnet av Gerd Yttervik, IL Express som med sin seier andre dag, rykket forbi Margareta Stålnacke, Hølen IK som hadde like mange poeng som vinneren, men fikk vesentlig høyere tid på tidspostene.

PÅ bildet under ser vi vinneren i A-klassen som gratuleres av løpslederen, Egil Sønsterudbråten

På plassene deretter kom Liv Horntvedt, IL Imås som var poenget bak de 2 første og Gro Kristin Haug, Østmarka OK på hhv. 3. og 4. plass.

Resultatene finner du her: http://preo.no/docs/r-2014.08.10-mjos-preo-sammenlagt.pdf